Marockanska dofter på tunisiskt fat

Middax-middag idag. Med viss modifikation. Och så fick jag anledning att ta fram fina Tunisienskålen också. Man äter ju med ögat också 🙂

Fullkornscouscous som dragit med buljong, kanel och spiskummin. Sedan hade vi i kidneybönor, torkade aprikoser, spenat och citronzent + saft. Kycklingfilé till det och en kall sås med matlagningsyoghurt. Egentligen skulle det vara torkad mynta i, men vi valde vitlök och koriander istället.

Vilmer åt bra. Allt var gott utom spenaten, men den fick han lov att plocka ut. Noria vet jag inte vad det är med. Hon verkade itne ha matlust direkt, ville bli matad och helst bara sitta och titta. Antingen håller hon på att bli sjuk eller så är hon helt enkelt inte hungrig idag….eller så är det 3.5-årshumöret som spökar. Hon åt i alla fall lite couscous och kyckling och sa att det var gott.

Om du blir sugen på att prova middax- glöm inte vem som tipsat! Skriv tipsarens för och efternamn vid anmälan så får du kassen för 600 kr + en lokal välkomstgåva. Kassen kommer på söndagar, 5 måltider för 4 personer (men oftast numera räcker det till matlåda till Jan också)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply