Massage i skolan

Logo

Precis efter att jag sagt tack för idag till min elevens val-grupp ”Kropp och hälsa” idag kollade jag in på facebook och såg fler länka till DN om Ömsint beröring. Det kändes extra bra då, eftersom vi precis hade avslutat passet med ansiktsmassage. De låg helt avslappnade i knät på en annan och fick ansikte, hals och nacke masserat.

Med mig hade jag en ekologisk olja. De som ville fick så klart prova, och det ville alla 🙂 De är så himla tacksamma för små saker, och att få prova en fin olja som jag bjuder på ger lite känsla av lyx, tror jag. Härlig doft av vanilj från oljan från Organics by Sara– den finns inte ens att hitta på sidan än, så ny är den 🙂 Men jag lovar att skriva igen när den går att hitta att köpa, för det är en olja jag kan rekommendera.

Även jag blir helt simmig i ögonen av att leda en sådan aktivitet. Jag har alltid haft massage regelbundet i mina klasser. De blir riktigt duktiga och det är väldigt väldigt få under årens lopp som inte uppskattat det.

– Eftersom beröringen ger goda relationer och minskad fientlighet har den betydelse inte bara för enskilda personers hälsa och välbefinnande, utan också för samhället i stort.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply