Massagens Dag

Ser du mig som skugga i bilden 🙂

Idag är det Massagens Dag. Och en vecka kvar till Göteborgsvarvet. Mycket passande då att boka in en bra massage. Jag har tittat runt ett tag men inte hittat tid som passar mig. I torsdags på Ottarsloppet fick jag vaden masserad innan loppet av Björks friskvård. Det hjälpte! Där och då fick jag veta att de skulle ha 20% rabatt idag och på de tider som bokas senast idag.

På rätt kort varsel fick jag idag en tid idag, jippi! Jag tog mig en skön cykeltur ner till Torsgatan och fick 45 minuter massage med fokus på benen. Med rabatt och lite extratid också, mycket välkommet. Han tog i bra, ibland fick jag tänka på att andas lugn genom vissa triggerpunkter, fick höra att jag var tålig. En mycket bra massage hos en mycket trevlig massör, kändes proffsigt och tryggt.

Efter massagen satt jag kvar och pratade med massörens fru, som också har verksamhet där, med ekologiska ansiktsbehandlingar och afrodans mm. Mycket inspirerande, två saker jag gillar ju 🙂 Även om jag absolut inte är så duktig.

Summan av kardemumman, ett ställe jag rekommenderar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Massagens Dag

  1. Rosita Björk
    12 maj, 2018 at 16:17 (6 år ago)

    Tack för fin recension snälla Hanna! Så trevligt och roligt att ha dig här. Välkommen åter! ☀️

Leave a Reply