Mäta resultat peppar

20140111-200208.jpg

När jag kom till gymmet i torsdags sa killen i kassan :Hej, är du här varje dag du? Nej, sa jag men satsar på varannan. Och det har funkat bra nu. Jag var där i tisdags, i torsdags och idag. Men jag tror att det blir en sväng imorgon också. Så länge man gör lite olika saker lär jag inte skadas av det.

Idag gjorde jag bara ett varv i Milon och sedan gick/sprang jag på löpbandet, både lite före och efter. Inför andra svängen på löpbandet kom jag på att jag ju skapat en medlemssida även på konditionsmaskinerna, så jag loggade in. Efter en stund fick jag min första badge 🙂

Det är alltid kul att kunna se över sina resultat. Jag går in på Milon hemifrån då och då och kan läsa av hur många procent jag ökat maskinerna med, hur mycket jag bränt, fördelningen mellan olika muskelgrupper mm. Kurvor är kul och tårbitar motiverande!

Men nu har jag alla 100 squats kvar att göra idag….lika bra att sätta igång så kanske de i soffan har lyckats att äta upp det som jag helst ändå ska låta bli! Jag har redan unnat mig klart idag eftersom jag åt en bulle och flera raliner till min irish på eftermiddagen när grannarna kom över på fika.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply