Matkasse från MatHem

I fredags kom vår matkasse från MatHem. Jag vann ju som jag tidigare skrivit en 3-dagarskasse därifrån i en tävling hos underbara ungar.

Hittills har vi ätit två mycket härliga middagar ur kassen. I söndags åt vi fläskytterfilé. En riktigt fräsch rätt, med massor av örter. Det var ingredienser till en sommardressing med bland annat gräslök, senap, balsamvinäger och honung, som hälldes på fläskytterfilén efter att den stekts klart i ugnen.

Igår gjorde vi vår kyckling med balsamicosky. Jag förberedde men hade inte tid att äta eftersom jag skulle tillbaka till jobbet. Både fläskytterfilé och kyckling är vanliga ingredienser i det här hemmet, men dessa kombinationer har vi inte gjort. Det är skoj med matkassar på det viset, att man får nya idéer 🙂 Fina råvaror var det också, stora fina citroner, svensk gårdskyckling, mört fint kött, fräscha grönsaker…… Kycklingen smakade ljuvligt när jag kom hem från avslutningen på jobbet, trött efter en lång och känslosam dag!

Imorgon blir det fiskrätten, laxburgare. Spännande då jag inte allt för ofta har lagat rostad sötpotatis. Då återkommer jag med bild och kanske ett litet recept!

3-dagarskassen levereras tisdag-fredag. Erbjudandepriset om 549kr. Ordinarie pris 649kr. Man kan passa på att handla hem andra varor samtidigt, då MatHem också är en mataffär på nätet. Jag har köpt matvaror därifrån, förutom matkassar då, vid några tillfällen. Det funkade jättebra. Minns att jag gjorde det inför en tjemiddag, och tyckte det var så skönt att kunna fundera ut allt hemma och inte springa i affären och sedan inse att jag ändå glömde något viktigt. Ofta har jag via deras facebooksida fått erbjudanden om fri frakt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Matkasse från MatHem

  1. ds
    12 juli, 2012 at 21:09 (11 år ago)

    Kyckling, lax och något sorts fläskkotlettkött (för dt är det ju, fläskytterfile). Lustigt, det var det i min mathemskasse också, som jag beställde och fick ett par veckor senare. Tycks vara väldigt vanliga ingredienser i köpta matkassar, lite fantasilöst, tycker jag.

Leave a Reply