Matvaror hem

När jag första gången handlade på mathem.se blev det lite fel. Man kan ju lägga ner varor i sista sekunden men jag missuppfattade hur och de kom inte med. När jag pratade med kundtjänst sa hon att det var lite knepigt, att de skulle göra om och att jag istället fick en fri leverans. Schysst! Så i förrgår satt jag framför datorn och klickade i allt jag behöver till middagen imorgon. Så skönt att sitta med arla.se, ica.se, tasteline.se osv framför sig och så fort man hittar vad man ska ha är det bara att leta upp på sidan. Så igår kväll kom altl jag behövde och nu är det bara att sätta igång med matlagningen.

På samma sätt funkar det på mataffären.se. Man kan även där handla matvaror utan att behöva hålla sig till deras matkassar (som i och för sig varit kanon den här vecka!)

Med en matkasse från mataffären.se och en från mathem.se kan jag tala om att det är fullt i kylen!

Vad med tid man spar. Slippa springa in och storhandla. Nu visade det sig att vi glömt lägga ner mjölk i kassen, så jan får hoppa in på konsum i Fålhagen. Men en mjölk är ok, där vill man inte storhandla till en trerätters för många gäster.

Vad i din kyl är du mest sugen på just nu? Själv får jag kämpa för att inte slurpa i mig den tryffel jag ska ta till kakan imorgon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply