Med Helhetshälsa på barn- och babymässan

Om du inte vet vad du ska hitta på i helgen tycker jag du ska ta en sväng till Barn- och Babymässan i Enköping. Det är gratis inträde och det verkar finnas en hel del att titta på.

Jag kommer att vara där också, eftersom jag ska vara med och dema i Helhetshälsas monter där det visas produkter lämnade för barn, gravida och ammande, för fostrets utveckling, för den gravida kvinnans olika krämpor, för barnets mage och vitaminer som passar hela familjen mm

Här hemma får barnen ofta av Helhetshälsas produkter i sin kvällssmoothie. Ikväll mixade jag frusen mango, banan, mandelmjölk och en kapsel helavit. Jag gör bara så att det blir ca 1 dl, lite lagom så där på kvällen med något till att tugga på.
Igår gjorde jag en variant på chaihavremjölk, dunderpulver, banan och röda bär. Smakar och gör gott det med 🙂
Glöm inte att tävla i deras tävling också. Om du lägger upp bild på t ex facebook eller instagram där du visar din favorit kan du vinna en 3-månadersförbrukning av just den produkten.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply