Mental health run 2018

För någon vecka sedan såg jag av en slump ett lopp jag inte sprungit. Blev så klart sugen, av flera anledningar. En lördag utan andra planer, lagom långt för hela familjen och ett lopp för en god sak. Överskottet går till Psykiatrifonden nämligen.

Löpning och mental hälsa hänger så väl ihop för mig. Eller för alla egentligen, då det är viktigt att bli andfådd, få upp pulsen regelbundet. När det kommer till återhämtning efter utmattningsdepression mm verkar forskning visa att det är extra viktigt. Jag vet att jag behöver löpningen av många anledningar, främst för att stresshantering och för glädje.

Så glad jag blev när familjen nappade, så roligt att sticka iväg tillsammans. Barnen vill springa själva, så efter startskottet blev vi fyra löpare med olika mål. Det gick fint för oss allihop. Nöjda med stunden åkte vi vidare för lunch och sedan hem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Mental health run 2018

  1. Pernilla Wikström
    9 oktober, 2018 at 09:45 (6 år ago)

    Hej Hanna,

    Eftersom ni är en tränande familj som också är engagerade i miljöfrågor, så undrar jag om ni möjligen har provat SODASAN Aktiv SPORT Tvättmedel till era träningskläder? Det är både ekologiskt certifierat och vegan. Inga syntetiska ingredienser, färgämnen, konserveringsmedel eller genmodifierade råvaror. Tvättmedlet tar bort obehaglig lukt från svett och tvättar hygieniskt rent på djupet inne i fibrerna, utan att påverka textiliernas särskilda egenskaper som vind- och vattentäthet samt andningsförmåga.

Leave a Reply