Mer poolhäng med kusinerna

IMG_8882 (Large) IMG_8883 (Large) IMG_8888 (Large) 

IMG_8891 (Large)

IMG_8908 (Large)

Vi åkte en sväng och handlade lite snabbt innan Carro kom. Musslor blir det till middag, så klart- det är ju fredag och sol. Jan jobbar idag, men kommer om en stund. Provsmakning av korv och så gratisfrukt gjorde shoppingstunden okej. Sedan in en sväng på systemet eftersom jag kom på att vi ju inte hade något vitt vin att koka musslorna i.

Tänk så härligt att få gosa lite till med Alma och Adam, mosters hjärtan 🙂 De kom hit efter Almas tupplur och gick precis hem. Vi har varit ute hela tiden, man måste ju passa på 🙂

Vi åt en pannkaksmellis, bestående av de fem pannkakor jag hittade i frysen, glass och hallon.

Imorgon är jag också själv med barnen. Jan ska iväg på en grej med jobbet 10-16. Jag ska göra kakorna till söndag, men sedan hoppas jag på en lugn dag i trädgården igen.

Vad har du gjort idag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply