Mera trevlig fika

Alldeles nyss åkte resten av alla Fornhemmare som finns hem. Vi har fikat, snackat och barnen har lekt. Mycket trevligt. Vi käkade tårta, choklabollar och fjällbullar. de är verklgien min favorit, jag älskar marsansås! Gjorde dem på en hel del lite grövre deg, och det gick fint det med. Det fick bli chokladflorsocker med kokos istället för vit florsocker, så riktigt fjäll blev det väl inte 🙂

Chokladbollarna gjorde jag på havregryn och mycket kokos och på fruktsocker istället för strösocker. Jag åt ett par för många 🙂

Alldeles för mycket kaffe och socker idag, men är det 5-årskalas så är det. Imorgon blir det mera…..sedan får man väl ta itu med sig själv igen nästa vecka.

Vilmer fick en jättefin väska av farmor och farfar. En dragväska som ser ut som en haj, samma modell som Norias kyckling. Perfekt till tunisienresan.

Det har varit en bra dag! Nu ska jag vila en stund, bada ihop med barnen och när de somnat sätta igång för att morgondagen ska bli lugn och trevlig också. Vilmer fick lego av kusinerna också, och är upptagen med det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply