MethodDraine och kaffe

Kom hem vid 17 idag ungefär, lite lagom trött efter att ha varit på studiebesök med klassen till Upplandsmuséet. Det funkade kanon och vi hade det riktigt bra med vårvärme och solsken, men man blir ändå trött av utflykter, både av att röra sig i trafiken, passa bussar osv och av att man inte får någon direkt egentid så som kaffepaus. Lektion till 14.30 sedan, sedan planering med en kollega och diverse småplock och sedan hem. Lite jobb kvar att göra, men det får vänta tills barnen somnat.

Så nu är jag kaffesugen ska jag be att få meddela. Vi ska ta en liten macaron också, de 4 sista som fanns i frysen. Så var vi av med dem ,och så slipper jag gå och tänka på dem 🙂 Sedan jag såg Sveiges Mästerkock igår känner jag inte att mina macarons är lika misslyckade som tidigare! Det är svårt, jag ska ge det en chans till snart.

Detox-kuren kör jag. Med andra ord dricker jag mycket mer än jag brukar. Det börjar märkas lite, för det kliar i huden och jag har lite huvudvärk. Så det gör nog nytta och ut ska det!

Så gifter in via macarons och kaffe och gifter ut med detox- funkar det, tror ni!? Fast kaffe tror jag faktiskt också gör viss nytta, med nya rön vågar jag dricka mer kaffe utan dåligt samvete.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on MethodDraine och kaffe

  1. Pia
    22 mars, 2012 at 22:00 (12 år ago)

    Tänkte på dig när jag såg vad de skulle baka. ”Där skulle Hanna varit med!”
    Kram

Leave a Reply