Middag med grannbarnen

20141106-181802-65882672.jpg20141106-181801-65881824.jpg

Jag och Susanne har ju vårt lilla matprojekt, där vi har varsin dag i veckan då vi går över med mat. Idag har vi ätit en jättegod fisk med dillsås. Vi har hållt i det nu i flera veckor, med ett litet uppehåll över lovveckan.

Nu hade vi suttit lite på var sitt håll och funderat över att barnen också skulle laga mat och bjuda varandra. Jag smsade Susanne först så vi blir först ut. Imorgon ska Vilmer och Noria bjuda över L och M på quesadillas med kyckling är tanken.

Sedan är det ju kladdkakans dag imorgon. Räkna med kladdkaka som efterrätt 🙂 Jag tänker göra två varianter, en lite mer klassisk, och en alternativ med mindre socker och mjöl. Vi satt och bläddrade i Vilmers finfina kokbok, Nya första kokboken av Johanna Westman och hittade tre recept. Kanske följer vi ett, eller så gör vi som vi brukar- höftar lite 🙂 Jag har fått en påse med bakgrejer från Bodystore att testa. Bland annat finns där i Go for life raw kakaopulver som känns given till kladdkakan. Det fanns massor av annat spännande också- mer om det imorgon.

De ska få duka fint. Fördrink, snacks, middag, film, efterrätt- sådan är tanken! Mer imorgon!

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply