Middag på altanen

 

 

Mamma, Carro och Alma har varit här på middag. Vi grillade och pratade massor. carro hade med sin halloumi. Mamma hade med sig god efterrätt och vi hade gjort en matvetesallad och en tomat/paprikasalsa.

Barnen hade disco i lekstugan, med musik och popcorn (hemmapoppade, för första gången på länge)

Jag känner ig nöjd med dagen. Har tränat, först lite gym och trampmaskin sedan ett pulsmedelpass. Smet sista kvarten bara, eftersom jag var så kissnödig 🙂

Jag var på Me and i-party hos grannen Susanne. Hade Noria med mig och såg till att hon åt de kakor jag var sugen på. Det blev två koppar kaffe istället. Här hemma blev det en smal skiva av mammas kaka, 3-4 av mina små bollar och inte så många av barnens lördagsgodisbitar 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply