Middag på stan

IMG_0147 (Large)IMG_0151 (Large)

 

Jag bjuder på två bilder som Noria tog på mig igår innan vi åkte ner på stan. Jag skulle ut och äta med kollegorna. Jan hade egen aktivitet med jobbet, så jag tog med barnen så han kunde vara kvar så länge som möjligt. Jag lämnade dem där hos honom precis innan min middag började. Nu är barnen så stora så det är inga svårigheter att ägna sig lite åt sig själv ändå. Ett skönt bad med en bra bok och en sommardrink, lite sminkning och en ny prickig klänning (som jag köpte av en tjej på köp och sälj, helt oanvänd innan).

Vi käkade på Kitchen and Table. Jättegod mat och fin miljö.

Jag passar på att tipsa om att ecoliving har 25% rabatt på Mádara nu i helgen. För tillfälet använder jag den där shimmeringkrämen varje gång jag är barnbent eller ärmlös. Det är ett enkelt sätt att piffa till lite i alla fall. Den tonade krämen jag skrev om förut ingår som bas när jag sminkar mig. Det behövs inga fler lager förutom det egentligen.

Jag har provat lite av varje från dem i samplesform. Det är bra grejer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply