Middax matkasse igen

IMG_9957 (Large) IMG_9955 (Large)

Vi har haft en paus med matkassar ett bra tag nu, men bestämde oss för en kasse den här veckan. De stod och väntade på oss utanför dörren när vi kom hem från sjösättningen av segelbåten. När det väl blev dags för matlagning kände vi oss lite mosiga av all sol och vind och bestämde oss för den snabba laxspetträtten. Gott! Hade lika gärna passat i deras barnkasse, tyckte barnen som åt med god aptit.

Lax som skurits i kuber, satts på spett och fått stå och dra efter att jag pressat lime på och kryddat med salt och svartpeppar.

Riven morot och vitkål som stekts i olja med rödlök. Ner med kokta nudlar och cashewnötter. En ingefärssås gjord på soja som fått koka upp med farinsocker, majsstärkelse och sedan puttra lite kort med riven ingefära. Vi hade också kidneybönor till, som inte kom från kassen men som jag ändå hade kokat igår.

Laxen åt vi upp allt av, men nudlarna och såsen räcker till matlåda till Jan som skarvar med någon annan proteinkälla.

Om du också är sugen på att prova Middaxkassen kan du ange HANFOR vid registreringen. Då får du prova på-pris + en gratis fruktkasse. Sedan är det bara att bestämma själv hemma vid datorn om du vill ha fler kassar, och exakt när. Man bara klickar i önskade veckor, eller pausar sin prenumeration. Man kan också själv välja om man vill betala med kort eller få faktura i efterhand- bra tycker jag.

Rätterna den här veckan såg riktigt goda ut, ser fram emot en trevlig middagsvecka…..och ett nytt kök som kommer på tisdag 🙂

Nu ska jag fortsätta söndagsjobba undan lite, innan jag ska ta mig till Carro för att avlasta lite eftersom Henke är borta ikväll. En syssla jag så gärna gör 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Middax matkasse igen

  1. Jessica
    12 maj, 2013 at 22:25 (10 år ago)

    Va kul med köket på tisdag! Och med bebbe-passning… jag kan förstå att du gärna ställer upp på det! 🙂
    Kram

Leave a Reply