Midnattsloppet 2016

  

 Det gör ont från rumpan och ner idag. Inte träningsvärk men nåt annat. Annars är allt bra. Kul att det blev av, att vi fick till barnvaktandet och att vädret blev så fint.

Innan loppet ens hade startat hade jag kommit upp i över 22000 steg. Jag hoppade in och jobbade 3.5 timme på hotellet på förmiddagen. Det blev några steg det. Sedan när vi kommit till Sthlm gick vi 3.5 km från parkeringen. Vi stannade till på Vapiano och åt en jättegod middag, alla fem nöjda. Jättekul att faktiskt vara ett litet gäng som åkte ihop.

Midnattsloppet är tungt. Jag tycker det är lite knepigt underlag och många sträckor uppför och nerför och inte så många sträckor där man bara kan bara älga på. Trångt också. Så med tanke på det är det kanske inte så konstigt att jag behövde 6 minuter mer än förra fredagens millopp.

Jag har ont i baksida lår. Det har krånglat ett tag, ska se vad man kan göra åt det. Sedan gör det ont i skelettet i fötterna liksom i tårna eftersom de glidit lite i skon. Dags att köpa nya dojor kanske.

Men jag är nöjd och glad och vill göra om detta fler år. Nu får vi se vad jag mer lyckas knåpa ihop under hösten. Tjejmilen är jag redan anmäld till, men det finns ju utrymme för mer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply