Milon, burgare och Naturligt om hälsa

Jag kom iväg och tränade idag också, och det känns ju riktigt bra just nu när jag precis kommit hem. Jag värmde upp med en rask kilometer, sedan ett varv i Milon och så 2.5 kilometer till Det kändes ordentligt i ljumskarna efter joggningen igår, men det funkade!

Jag åkte direkt efter jobbet. Noria ville följa med på judo vilket gjorde att jag inte hade bråttom hem. Nu sitter jag här i ett tomt hus och har precis ätit en god hemmagjord burgare med underbar coleslaw som stod och väntade på mig. Jag ska tappa upp ett bad och lägga mig och läsa ”Naturligt om hälsa” som kom i min brevlåda idag. Jag älskar hälsotidningar, och går så igång på allt och vill prova allt 🙂 Rubriken ”Godis från Örtagården” lockar lite nu när det börjar bli dags att förså lite. Vi har faktiskt redan börjat, med att sätta chilifrön och gojifrön i fina drivhuset som vi fick av Carro och Hneke förra året.

http://www.bodystore.com/3/sv/varumarken/helhetshalsa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply