Min första mil

20140805-105345-39225038.jpg

Barnen och jag bestämde oss för en förmiddag hemma idag. Himlen var grå när vi vaknade, så det var lika bra det 🙂 Barnen käkade en snabb frukost och såg fram emot en timme i sängen med Sommarlovsmorgon. Då slog det mig att en timme är typ det jag behöver för att springa en mil- i bästa fall. Jag tänkte att jag springer en timme, så får vi se hur långt jag kommer.

Jag gav mig iväg i lugnt tempo och satsade på 5 km under 30 minuter. Det klarade jag. Sedan var det inte himla mycket jobbigare med nästa 5 kilometer, konstigt nog. Det liksom bara lunkade på!

Jag skrev igår att jag tävlade om biljetter till Midnattsloppet på Vitamin Well. Jag vann, och jag vann inte bara till mig utan till Jan också.

Lite svårt att åka bort så där båda två då det blir lite sent och lite länge att vara med oss. Men jag hoppas att det löser sig. Svärmor har lovat att ha Martins barn, men lovade att våra får sova där också om det behövs! Vi skaffar aldrig barnvakt för att resa bort, och det är sällan vi går ut och äter själva. Detta är ett bra sätt att umgås, tycker jag- fixa och springa lopp ”ihop”.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Min första mil

 1. Jasmine Samuelsson
  5 augusti, 2014 at 10:40 (9 år ago)

  Hejsan! Mitt namn är Jasmine Samuelsson och jag är en fotograf här i Uppsala. Tyvärr så hitta jag ingen mailadress så jag tar kontakt genom att kommentera.

  Är du intresserad utav av en gratis fotografering, vilken som helst (mer info finns på min hemsida.) i utbyte med att du skriver om mig/ gör reklam om mig på din blogg.

  Om detta är något som du skulle kunna tänka dig, hör gärna av dig via mail eller gå in på min hemsida för att ta kontakt eller för att se portfolio: http://jasminesamuelsson.com

  Ha en trevlig dag!

  Med vänlig hälsning,
  Jasmine Samuelsson

 2. Sara
  5 augusti, 2014 at 11:50 (9 år ago)

  Så grymt bra jobbat Hanna!! Och kul med biljetter till Midnattloppet. Det kommer säkert att gå bra det med.

Leave a Reply