Min kaffekanna från Middagshjälpen

IMG_1071 (Large)

I slutet av förra veckan kom min kanna från Middagshjälpen. Den kommer från designstudion Wild and Wolf och heter folklore, tror jag. När den kom insåg jag hur väldigt lik våra kaffekoppar den var och blev jätteglad. Det var den första premien jag beställde. Nu ska jag försöka spara fler poäng och vänta in fler spännande saker i shoppen.

Vi invigde den idag, när Teres och Joel stannade till efter att ha varit på bokbussen här runt knuten. Jättemysigt med besök så där på kvällskvisten. Vi käkade nyttig hemmagjord glass, drack kaffe och barnen fick en kvällsmacka.

Idag har jag varit lite sötsugen, och har haft svårt att låta bli att glutta i hörnskåpet. Antar att det beror på att jag unnade mig lite under resan, så som vitt bröd på frukosten och torkad frukt på hotellrummet, en pannkaka vid poolkanten mm. Nä, nu ska jag ta itu med det igen, inget onödigt och mycket supergreens och korngräs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Min kaffekanna från Middagshjälpen

  1. Bambi
    10 november, 2013 at 22:11 (10 år ago)

    Men gud vilken underbar kanna!!

Leave a Reply