Mina barn är gladiatorer

Nyligen hemkomna från Ultuna där vi kört familjegympa. Vi åkte tidigt och lekte en bra stund i spegelsalen innan. De boxades med kuddarna och gjorde balansövningar på den där halva pilatesbollen med hårt platta vad den nu kan heta 🙂 Själv tränade jag med vikterna på samma balansboll. det är effektivt och jag kände att jag blev uppvärmd och trött. Sedan en halvtimme familjegympa. Att vara Emils häst och ha både Emil och Ida på ryggen är tungt 🙂 Båda barnen var superglada idag och for och flängde. Sedan var jag i gymmet en halvtimme, medan barnen lekte i spegelsalen med barnvakter. När jag kom in hade Vilmer varit med och byggt upp en hinderbana där han sprang med sådana där stora tops och trodde han var Tor, högröd i ansiktet och med en nyfunnen kompis!

han ahr en del kraft kvar verkar det som, min kille, för nu vill ha köra Sonic också.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply