Mina godsaker har kommit.

Jag kommer nog inte upp ur sängen imorgon. Jag kom iväg och tränade ändå. jan kom hem, barnen somnade tidigt och jag tog snabbt beslutet att det skulle kännas skönt eftråt om jag bara kom iväg. Drygt en timme senare är jag tillbaka hemma, så det blev en kortis, men de stänger ju 21 så….

Det kändes bra. Jag körde första passet med mitt nya program. Jag insåg att det inte alls var så lätt. Under pt kändes det ju lätt, men det berodde nog på att jag gjorde så många repetitioner. En väldig skillnad idag, då jag ju skulle göra 3×15 stycken. Usch, det gjorde ont.

Den där pilatesbollen tror jag att jag gillar, men det är svårt. Väntade till de två killarna som stod och slet i lösa vikter hade gått, så smög jag ner och rullade upp på bollen. Det är tur att ingen filmar en för då skulle man nog aldrig göra om det. Jag ska nog ta och söka lite på nätet efter bra övningar att göra på pilatesbollen. Tips någon?

Sedan kom mina grejer från bodystore idag också. Nu skulle man ju vilja smaka på allt.

Eldiga solrosfrön, sköna kanelfrön, granula, chilirostade jordnötter, quinoamix och golden incaberries. Dessutom blev det rätt många proteinbars. Återkommer imorgon med hur det smakade.

God kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply