Mina löprundor, dags för lchf-loppet

20140803-195102-71462512.jpg

20140803-195102-71462275.jpg

Jag har hållit vad jag lovade mig själv- att hålla igång löpningen under semestern och att försöka springa i nya miljöer. Jag tog med mig två ombyten samt tvättmedel så jag skulle klara mig. Sedan hade jag några proteinbars med mig i väskan också, så man skulle vara redo! Jag fick några olika från Ecoliving förut, eftersom jag var med i en bildutmaning på instagram. Med mina fyllda jordgubbar vann jag ett litet kit som passade mig fint! de som jag trodde skulle klara värmen i bilen bäst fick följa med.

I Borlänge blev det en 5-kilometersrunda i stan för att reka inför kvällens middag och parklek. Efter den varma rundan var det väldigt skönt att hoppa i hotellets pool måste jag säga.

I Grönklitt blev det verkligen backintervaller. Jag hittade också en fin kort runda i rejäl skogsterräng och klarade mig utan större vrickningar. Jag fixade 4.6 kilometer i vind och lutning och var nöjd med det, innan jag gav mig på middag och vin 🙂

Jag hade knappt kommit fram till Mångberg i fredags innan jag och Anna drog på oss löpardojor och sprang åt olika håll. Jag sprang 5 kilometer på en tid jag är riktigt nöjd med, 27.13. Sedan var jag trött!! Garanterat en av sommarens vackraste rundor.

3 dagar i rad, sedan vila igår. Idag får vi se hur jag gör. Lite varmt här hemma så det får bli senare i så fall!

Jag är superglad åt att ha vunnit startbiljett till LCHF-loppet 23 augusti. Det ska bli kul. Jan ska också springa, så vi får se hur vi löser det med barnen. Successivt nu ska jag dra ner på sommargottet, nu blir det garanterat dags att dra ner på kolhydrater igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply