Mina nya krämer från Weleda

Så otroligt lyxigt det kändes att få hämta ut en låda med tre små vackra askar från Weledas nya serie. Den är framtagen för den mogna huden, och passar troligen ännu bättre till något äldre kvinnor, vill jag hoppas 🙂 Men jag har definitivt både kråkfötter vid ögonen och små fina linjer här och där.

Jag provade nattkrämen igår och känslan av det så här i början är att den var lago tjock och inte la sig som en fet kräm på huden. I morse kändes huden mjuk och len. Men eftersom jag ville prova dagkeämen tvättade jag ändå av mig med lite ansiktsvatten och smörjde in mig med dagkrämen också. Doftar lagom, har en fin konsistens och lämnar ingen fet känsla på hud eller fingrar.

Lyxig start på dagen och det behövs. Har inte sovit många timmar i natt. Hann inte riktigt somna om mellan Norias mardrömmar i natt och av det sista mardrömsskriket vakande Vilmer som då hade svårt att somna om. Och sedan, när man somnat om framåt halv 5 är det itne långt kvar tills klockan ringer….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Mina nya krämer från Weleda

  1. Pillis
    10 september, 2010 at 17:53 (14 år ago)

    Tänker också prova Weledas grejer (tack vare dig). Har Suki grejer just nu men tycker inte så jättemycket om det, det tvättar inte rent och jag hade förhoppningar på att så pass dyra grejer skulle göra lite underverk med huden, men icke, det är inte värt det priset det kostade.

1Pingbacks & Trackbacks on Mina nya krämer från Weleda


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply