Mina tänkta lopp

Nu är det snart dags för några lopp. Lopp är mer som träning för mig, eftersom jag ju inte deltar i lopp för att direkt prestera. Men det är klart att jag hellre kör lite hårt under loppen än annars kanske. Det är lite mycket där i maj, vilket gör att jag också missar ett I’m a runner-lopp. Jag hoppas att jag kommer att kunna alla andra tillfällen.

Självklart finns det fler lopp jag gärna springer, Tjemilen, Midnattsloppet, Lidingöloppets 10 km mm Vi får väl se vilka chanser som dyker upp 🙂

19/4 I’m a runner, 5 km
25/4 Womens’ health half marathon, 21.1 km
19/5 Blodomloppet med jobbet, 5 km
23/5 Göteborgsvarvet med Jan, 21.1 km
27/5 VårRuset med vänner, 5 km
28/6 I’m a runner, 5 km
26/7 I’m a runner, 5 km
23/8 I’m a runner, 5 km
20/9 I’m a runner, 5 km

Idag gör det ont i knän och rygg, men så skulle det ju vara också. Kanske lika bra det så att jag inte får för mig att träna just idag. Jag tror inte att jag hinner till gymmet imorgon heller, så kanske blir det en till vilodag. Sedan är det ju 5 km på söndag och då mindre än en vecka till halvmaran…..och jag som inte kunnat köra mer än två tillfällen över 10 km. Det blir nog ingen vidare tid på det loppet….men hoppas i alla fall kunna ta mig igenom 🙂

Är du sugen att haka på på söndag så går det att anmäla sig innan start också. Vore roligt med sällskap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply