Mineralsmink från Mary Kay

Idag har jag och Noria varit på sminkkurs hos grannen. Hon var värdinna för ett homeparty för Mary Kay. Ledaren, grannen, jag och en gäst till. Jag är inte den som går på homeparties direkt, och kan vara odräglig och ställa miljoner kritiska frågor om jag väl är där 🙂

Men ville ställa upp och så lite kul att prova. Just för att hon skulle visa mineralsmink. Det ska ju vara bra. Mycket bättre än vanligt smink. För huden alltså. Så nu sitter jag här fint sminkad! Med primer och concealer och hela rubbet. Och lite fattigare också, eftersom jag slog till på mineralfoundation med borste. Gillade vad den gjorde med mitt ansikte.

Sedan drack vi kaffe och jag lyckades motstå fikabröd, hurra för mig. Det betyder att jag kan lite choklad snart….!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply