Mitt lilla drivhus

20140415-102237.jpg

Jag är så glad att jag kom ihåg att sätta chilifröna i tid i år. Jag hoppas att kommer att få lika fina chiliplantor som förra sommaren. Då hade jag en radda på altanen som jag brukade ge bort i utbyte mot plommon, dragon eller annat som jag hittade hos mina grannar 🙂

Idag gassar solen bort fönstret och det immar i drivhuset. Förutom chili köpte Jan gojibär också, spännande!

Jag hittade ett alldeles underbart litet växthus på Blå Elefant. Men jag ska nog ge mig ut på loppismarknaden i jakt efter växthus innan jag köper nytt. Men visst var det gulligt? Passar jättefint som present kanske!

Vilka frön brukar du förkultivera i drivhus? Det här drivhuset är inte jättestort så man får välja med omsorg. Allt som går att odla direkt ute får göra så 🙂 Sandlådan ska fyllas så småningom också, men än är det så klart för kallt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply