Mjölkens dag

20130601-135458.jpg

20130601-135505.jpg

Noria är på kalas! Vilmer och jag softar. Jan joggar.

Vi har varit iväg och handlat. Känns alltid lite skumt att vara båda vuxna och ett barn, det händer så sällan. Vi tar ofta med barnen var för sig, men då är man ju också ensam vuxen så att säga. Vi shoppade på Citygross och passade på att hämta ut mjölk. Det är ju mjölkens dag idag och Arla bjuder på gratis mjölk, om man skriver ut ett mjölk-o-gram från deras hemsida. de har också en tävlign där man kan vinna just mjölk, om man på instagram skickar in en bild där man gör något nytt.

Vi hittade det perfekta bidraget direkt efter att vi handlat. Vi såg att det var ett event vid bilprovningen och stannade till. Vi kollade in gamla brandbilar, kikade in i polisbil, bärgare mm och fick också en demonstration av livräddare. Vilmer fick prova att blåsa in i en sådan livräddningsdocka. Han tyckte det var spännande! Han är nyfiken av sig, och inte alls blyg, så han tjattrade på om allt mellan hjärtsjukdom och kompisar som hoppar ner från lätterställningar 🙂

Snart kommer Carro och co, och då tänkte vi bjuda på milk shake 🙂 Mer omd et senare. För nu ska jag cykla och hämta hem partypinglan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply