Möhippa

Mycket trevlig dag igår! Lång dag också! Trots det känner jag mig pigg idag och var uppe redan 4.5 timme efter att jag somnade.

Jag kan verkligen rekommendera Alborgen för liknande tillställningar, möhippa, svensexa, kick off, kul grej med kompisarna. Det var annorlunda och utmanande. Med massor av olika rum att lösa utmaningar i, av varierande sort och svårighetsgrad. Jag har faktiskt träningsvärk idag!

Kidnappning, Alborgen, lunch på stan i Gävle med lite pinsamheter, 4-kamp med sumbrottning bland annat och sedan middag i hyrd lokal. Där blev vi sittande så det blev ingen utgång. Kändes kanon så där 1.20 att börja gå hemåt, eftersom stället ligger så nära Slavsta.

Bilden på Alec har jag snott från hennes facebook!

Nu är möhippan över och det är dags att knyta ihop påsen inför mitt uppdrag som toastmadame. Jag har lite att fixa med och har suttit en stund på altanen och klippt och målat 🙂 Samtal med bruden idag, hoppas jag, och sista IRL-träffen med toastmaster på måndag eller tisdag. Sedan några svängar till fram och tillbaka i vår grupp för två på fejjan. Fejjan är bra alltså, jäklar vad man kan planera med en chatt och en grupp.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply