Molkosan Vitality

IMG_1943

Idag är jag hemma med Noria. Hon har varit krasslig sedan i lördagskväll. Kräkning, feber, lite lös, feber, yr mm Nu är det onsdag och så här envis sjuka kan jag inte minnas att vi haft på länge. Nåväl, även jag måste ju kunna vabba ibland. Janne har varit hemma måndag och tisdag och idag är det alltså jag som är hemma.

Nu gäller det att få upp energi hos henne. Hon har blivit lite tunn måste jag säga. Hon har ju inte många extragram i vanliga fall. Igår köpte jag vätskeersättning. Trodde inte det behövdes eftersom hon inte haft kraftfulla och flertaliga kräkningar, men vi satsar på det ändå även idag och jag tror minsann att det funkar för hon har mer och mer färg hela tiden.

I mitt paket med Wellness week fick jag även med en burk med Molkosan vitality. Det tror jag kan passa Noria också nu. Jag själv har tagit en tesked om dagen i vatten och så även Jan för att öka chanserna att vi ska klara oss från Norias smitta. Verkar funka, vi mår fint! Det innehåller L+ mjölksyra och är rik på fibrer.

Molkosan vitality finns bland annat att köpa på Svenskt kosttillskott, Svensk hälsokost och Vitapost .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply