Möra armar

Usch, nu är jag riktigt mör i armarna, efter att ha gymmat i tisdags, kört med hantlar hemma och gymmat idag. har bara gjort maskiner för armarna, så nu får det nog bli vila någon dag. Jag kör visserligen inte så tungt. Jag satsar istället på mer fettförbränningsgymande, så jag gör typ 45 halvmesiga upprepningar istället för att ta 15 toktunga.

Jag började med att stå på den där trampspringmaskinen. Har den ett bättre namn? Menar den där man liksom springer och drar armarna fram och tillbaka samtidigt. Jag låg på runt 160 i puls i 20 minuter, är det vettigt, lagom och rätt? Svettig var jag i alla fall efteråt.

Fördelen med Ultuna är att jag kan stanna till där efter jobbet de dagar då Jan hämtar innan jag ens slutat. Och eftersom det inte är mer än några 100 meters omväg behöver jag inte stanna så länge för att det inte ska kännas slösaktigt med tiden, minutjägare som man är.

Idag åt barnen och Jan fiskpinnar. Kan inte minnas när det hände senast. Det är inte mycket fisk i och panering är väl inte helt perfekt, men ibland så! Själv skippade jag det och åt en NOKA, mixad med frysta rabarber och svärföräldrarnas äpplen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Möra armar

  1. Lindah
    9 september, 2011 at 07:35 (13 år ago)

    Crosstraining 🙂 den där maskinen som du tränar med heter så 🙂

  2. Hanna
    9 september, 2011 at 18:29 (13 år ago)

    Ja, just det, så heter de 🙂

Leave a Reply