Morotsolja från Rosenserien

IMG_2023

Häromdagen ställde jag upp en tävling hos Rosenserien, och blev en av vinnarna. Dagen efter kom paketet hem i brevlådan, en morotsolja. Vilken lyxig påskpresent!

Jag har varit och tränat och nu tagit ett bad. Jag älskar att bada, men oftast gör jag lite så där småsnåla bad med bara lite vatten. Idag har jag maxat. Fullt badkar, massor av härliga produkter, en bra tidning att läsa, några godsaker på badkarskanten, och så morotsoljan efteråt. Underbart! Nu blir det snart soffhäng med barnen och lite middag.

Det är en lyxig olja, främst för ansiktet, som ger mycket näring och lyster. Den är ekologiskt certifierad, med bland annat Svanen. Jag tycker mycket Rosenseriens fina produkter, och har sedan tidigare kroppsoljan, skrubben, kroppslotion, solkräm och läppbalsam.

Morotsoljan finns bland annat att köpa på Rosenseriens egen webshop, på Shopping4net, på Svenskt kosttillskott, och på Bodystore.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Morotsolja från Rosenserien

  1. Mia
    7 april, 2015 at 07:07 (9 år ago)

    Grattis Hanna. Låter som en riktigt lyxig dag!

Leave a Reply