Mors Dagspaketet inlämnat!

Jag var och lämnade in mitt och Susannes paket till Mors Dags-insamlingen till Lettland. Träffade på Camilla, som hade några kunder att ta hand om. Under tiden hann jag snoka runt i butiken på allt fint 🙂 Och ändå glömde jag det jag skulle passa på att köpa, en sådan där poleringsduk till guldsmyckena! Jag får väl se till att ta mig dit igen.

Vi träffades i måndags, jag och Susanne, och packade lådan. Det blev lite av varje. Något litet kul till barnen, som kritor och bil. Lite praktiskt, så som bindor. Lite nyttigt, som knäckebröd, pasta, ris, tonfisk, bönor och ärtor. Lite gott som marmelad, nougat, fina chokladbitar. Lite fint, så som blockljus och servetter. Lite lyx i form av olika sorters hudvård (bland annat Mary Kay eftersom Susanne tidigare sålt sådant) och smink. Känns som en balanserad blandning 🙂

Själv firar jag inte direkt Mors Dag. Eller det kanske vi gör, men mest för att jag tycker att varje dag som är lite speciell kan göras lite mer speciell, som att man lyfter fram det. Men det betyder inte presenter, kaffe, kaka, kram och kärlek är allt som behövs 🙂  Sedan har jag ju en egen mamma så klart, som inte är hemma den dagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply