Moster, älgkött och små tackpresenter

IMG_1166 (Large)

IMG_1169 (Large)

Sista bilden är lånad från Carro 🙂

Vilken tur vi har som har Carro! Noria var välkommen dit idag, så att både jag och Jan kunde jobba. Noria är ännu piggare idag, men det var nog bra för henne att inte stå ute på utflykt i regnet med snorig näsa och tung hosta. Imorgon blir det dock skolan igen.

Vilmer hämtades vid skolan också, redan vid 13.30 så även han har haft en lugn eftermiddag med moster och kusinerna. Efter mattelyftetträffen åkte jag dit och fick mig stor härlig kram av Alma. Vi satt och pratade en stund och sedan tog jag med mig barn och lite älgkött hem 🙂 Mums!

Carro var en av dem som kommeterade kring vabbande i inlägget igår och fick en liten kommentarsbelöning från Klossbutiken för det (den andra ska jag packa ikväll och skcika med posten i helgen). Eller Alma fick den, och en femkrona att stoppa i. Carro fick Weledas weather protection som ett litet tack för hjälpen, liksom lite Tack-choklad 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply