Mot Gävle!

Till Alborgens första sida

Inte ofta jag gör tidsinställda inlägg, men är det topphemligt innehåll så är det.

Idag är jag på möhippa. I skrivandets stud är klockan snart 6, och lite lätt mosig sitter jag här och ska pina i mig lite att äta. Så snart det är något lite spänning i luften så tappar jag hungern. Frukosten innan resor, julaftonsmorgon och så möhippor då! Men äta bör man för kl 7.30 kidnappas Alec och sedan är det aktiviteter hela långa dagen. Dessutom kommer vi nog att bränna en och annan kalori på allt äventyr. Jag smuttar i mig en Reztart i alla fall 🙂

Kidnappas i Almunge, aktiviteter i Gävle, tillbaka till Uppsala. Jag tror att jag har med mig allt. Jag har köpt mig en ny top till eventuell utgång, mina gamla partytoppar känns lika gamla som de nog är. Sedan köpte jag mig ett par nya träningsbrallor, lite vid enkel sort för en billig peng på HM: Jag ska ha dem på mig till kl 18, så sunkiga gamla träningsbrallor som sitter lite si så där kändes inte så kul.

Hoppas på något bättre väder än killarna hade på svensexan förra lördagen. Nu har jag ju liksom plattat håret så det ska klara sig ända till natta, så jag vill inte ha en eller flera skurar i det.

Ha en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply