MSM för naglarna

  Jag har ätit MSM i perioder, för att hjälpa knäna lite när jag ökade på distanserna. Sedan i maj har jag ätit det regelbundet, i princip varje dag. Och jösses, vad mina naglar har dragit iväg. Det är liksom det som har märkts mest. jag har inte heller ont i knäna längre, men det beror ju också på att jag tränat väldigt envist med olika rehabövningar för just det.

Det är jättekul att ha naglar. Jag är ju en nagelbitare, och nu kommer utmaningen, att kunna få dem att hålla även när jag börjar jobba. Inte bita när det stressar till.

Naglarna växer fort, men är fortfarande rätt tunna. Och så har jag någon konstig rand rakt ner i nagelroten. Det är tunnare där och om jag råkar slå till där går det av rakt ner också.

Jag använder mandelolja på naglar och händer regelbundet också, men vill gärna ha tips på hur man får starkare naglar på ett så kemikaliefritt sätt som möjligt.

Är du sugen på att prova MSM kan du höra av dig. Jag har några stycken provburkar liggande 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply