aug
2013
Mugcake med proteinpulver
Jag har idag gjort min första, men inte sista, mugcake. Carro kom förbi på sin promenad med Adam så jag svängde ihop en lite så där chansartat av det som fanns hemma. Kvargen är slut, så det fick bli yoghurt.
Ungefärliga mått för en mugcake:
1 ägg
1 msk proteinpulver med chokladsmak (Jag tog Perrellis eftersom det är den enda med chokladsmak jag har hemma)
3 droppar sweetdrops stevia chocolate/raspberry
1 msk kakao
1 msk mjölk (går eller kanske bättre med grädde)
1 msk turkisk yoghurt (går bra med kvarg också gissar jag)
0.5 msk sukrin melis
0.5 msk starkt kaffe
Rör ihop till en härlig sörja och kör i micron 1-2 minuter. Häll på mer mjölk om den är för tjock.
Vi hade hallon till. De cyklade vi iväg och plockade igår, jag och barnen, på vårt speciella hallonställe. En klick grädde till hade nog suttit fint det också 🙂