Muggkaka med sukrin och kokos

IMG_2422

Ikväll är det bara jag och barnen hemma. Jan är på konferens och gottar sig med godmiddag skulle jag tro 🙂 Vi måste ju mysa lite hemma också, så jag rörde ihop en muggkaka. De går att göra på så många sätt. Jag brukar helt enkelt blanda tills det ser ut som en smet och så smakar jag av. Smakar det okej är det bara att köra i micron en minut. Denna gång gjorde jag så här:

4 msk mandelmjöl
1 tsk psylliumfröskal
1 msk carob
1 msk kakao
1 krm gojibärsextrakt
4 msk sukrin
2 msk kokosflingor
3 msk smält kokosfett
2 msk mjölk
1 ägg

Jag blandade de torra ingredienserna först. Knäckte i ägget, det smälta fettet och mjölken och rörde om. Det blev lagom till 3 större glöggmuggar. ca 1 minut på full effekt i micron.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Muggkaka med sukrin och kokos

  1. Helhetshälsa
    28 augusti, 2015 at 06:09 (9 år ago)

    Vilken god blandning av carob och goji!

Leave a Reply