jul
2014
Musslor med cider istället för vin
Jag och Noria var upp till Gränby igår, när det regnade och mullrade. Noria kom på att det skulle bli musslor till middag och såg till att be om dem själv i fiskdisken.
Jag älskar musslor, och det är ju så lätt att tillaga. Bara man har lite spännande smaker till så blir det ju gott hur man än beter sig. Chili, vitlök, saffran, grädde, buljong, lök och fänkål. Igår provade vi att ha i lättcider också, halvtorr äppelcider från Kivik. Det gick ju galant att byta ut vinet!
Vilmer älskar såsen/soppan men vill helst inte ha musslorna, vilket är helt okej för mig. Förr eller senare äter han ju det också, skulle jag tro. Igår hade vi shiratakinudlar, Diet noodles från Star nutrition, i soppan och det passade jättebra. De blev gå gula och fina och det blir lite mer att tugga utan att det tillför några kolhydrater direkt.