Musslor med glutenfri pasta

IMG_2786

Annorlunda fredagskväll idag, då Noria varit på pyjamasparty och Jan på AW. Jag och Vilmer åkte då upp till gymmet, där han spelade på iPaden och sedan var lite med mig nere på mattan och boxades, hoppade hopprep, provade trx en stund när det inte var många kvar i gymmet och ingen i närheten av mattan 🙂

Sedan åkte vi hem och gjorde musslor, lagom till Jan var hemma igen. Så himla gott! Efter att ha hoppat över lunchen på jobbet och sedan tränat var jag hungrig och ville ha pasta till. Vi passade på att testa Urtekrams glutenfria pasta som kom i bodystorelådan i början av veckan. Jag äter inte glutenfri kost, men brukar försöka att dra ner på det när jag kan. Att äta bönpasta eller som idag glutenfri pasta är ju ett bra sätt!

Musslor lagar jag aldrig på recept. Jag steker helt enkelt lök, vitlök, chili och saffran i smör. Sedan häller jag på vin. vatten och buljongpulver och kokar upp, stoppar i musslorna och när de är öppnade häller jag på grädde. Mums!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply