Mycket jobb, ingen träning.

Nu har det inte blivit mycket skrivet, och heller inte mycket träning. Jag har jobbar långa dagar både tisdag och onsdag, och kommit hem kl 20 respektive kl 22. Då är det inte mycket ork kvar till träning.

Frestelserna har varit många. I tisdags var det rymdenkväll med klassen och vi hade bakat planetkakor och stjärnor med svarta hål. Men jag åt inget. Igår var det mattekurs på kvällen och jag lyckades låta bli baguetterna. Istället har jag sett till att ha annat med mig. I det läget är ju en proteinbar rätt bra att ha i fickan. Och avokado. Man kommer rätt långt på psylliumfrön också, men då verkar man ju est galen. Efter maten på jobbet dricker jag äppelcidervinäger för att få ner GI, och sedan ett glas med psylliumfrön för att öka på mättnaden. Fick tom en jobbarkompis att prova idag. han hällde dem i kaffet och det hoppar nog jag över! Mitt kaffe rör jag inte.

Idag har vi haft temadag kärlek på skolan. Det sista vi gjorde var att de fick läsa sin hjärtebrev med komplimanger och äta geléhjärtan eller chokladhjärtan till……och så blev det ju över. När något blir över ska det ätas upp, eller hur. Och jag kunde inte låta bli. Av bara farten slank det ner ett geléhjärta som smakade uuuunderbart.  

idag är det jag som hämtar på dagis, vilket innebär att Jan stannar lite efter jobbet och tränar. Jag är ocksp grymt sugen, men vet inte hur jag ska orka och hinna. Hinner jag skriva klart elevernas läsläxa här medan jag är själv med barnen kanske jag åker när Jan kommit hem. Men har jag det kvar struntar jag i träningen. Vill inte sitta och jobba vid datorn kl 22 ikväll också!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply