Mysig massage med barnen

I lördags provade vi Sleepytime Sam från Aromakids. Den luktar precis lagom starkt och är lätt att massera med. Noria ville ha massage direkt och gärna hela kroppen. Vilmer tackade först nej, men ropade sedan in mig för att få. Sedan ville de ha massage i går också, och idag. Idag gick Vilmer på egen hand och började borsta tänderna och ville att jag skulle lägga honom och få massage. Han sa att man somnar på en gång av massage. Skönt att han insett hur gosigt det kan vara och vilken nytta det gör. Idag klättrade jag upp i hans loftsäng för att slippa stå och hänga över kanten. Vi läste lite ihop, han för mig och jag för honom, sedan massage och jag tror han släckte fortare än vad han brukar.

Underbart sätt att avsluta dagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply