MyTraining

Foto: Jag ska verkligen försöka se till att detta blir ett välbesökt omklädningsrum :) Klar för idag i alla fall, nu hem och äta frukost

Nu har Mytraining öppnat och jag har hunnit träna två gånger. Jag är lite förkyld så jag tar det lugnt. Dessutom är jag rätt otränad just nu, så det gäller att ta det lugnt till en början. Det är riktigt fint där! Bra med crosstriner där man kan kolla på TV- ett bra sätt att stå kvar.

Jag var där 4 minuter efter öppning idag, och åkte sedan hem och åt en frukost. Det lilla jag gjorde idag räckte för att bli darrig i armarna. När jag skulle sätta upp julgardinerna skakade armarna rejält!

Jag åker nog dit en sväng imorgon också. Trampa på crosstrinern kan man ju göra flera dagar i rad och sedan är det bara att byta muskelgrupp. Om en vecka har jag sedan startcoachning och genomgång av deras MILON-apparater. Fram tills dess blir det lite planlöst tränande skulle jag tro. Rätt motiverad är jag nu, och ska satsa på att öka konditionen, så jag får ner vilopulsen lite. Ju bättre jag tränar desto mer motiverad är jag att äta bra också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply