Några bilder från LCHF-loppet

IMG_0530 (Large)

IMG_0542 (Large) IMG_0546 (Large)

IMG_0548 (Large) IMG_0555 (Large)

20130824-190727.jpg

20130824-190739.jpg

Jag stod alltså med SweetLeaf stevia som var huvudsponsor. Vi kom dit vid 10, och började duka upp min aplättar, som ju är sötade med vaniljstevian. De gick åt. Hörde inget negativt heller, utan mest ”mums”, och ”får man ta en till”, och ”så här brukar inte mina bli” och det kändes så klart jättekul Efter en stund åkte Madeleine iväg till vätskekontrollen och tog Noria med sig. Noria behöver liksom inte många minuter på sig att lära känna någon hon inte 🙂 Sista bilden är tagen vid Blå Porten, där Noria alltså stod en god stund medan jag stod kvar vid start och mål och bjöd på plättar, Nutri-nick och steviasmaksatt mineralvatten.

Kul dag, med massor av roliga möten, och nya intryck. Träffat en del kända och många okända människor, och stämningen var jättefin. Vädret var på topp och utsikten vacker.

Barnen var också jätteglada åt att vara delaktiga. Vilmer var fantastisk på att plutta på blåbär på gräddklicken på plätten. Han sa till många att det fanns recept på dem också och att man fick ta den lilla lappen med bloggadressen på. Han pratade med massor med folk, helt obehindrat, och meddelade att plättarna är goda, men inte blåbären 🙂 Älskade barn!

Under tiden blev jag underhållen av Bingo Rimér som så klart var den som kommenterade vid målet.

Med mig hem har jag en goodiebag från LCHF-klubben, en Celsiusburk, en förpackning med sjögräsnudlar/kelpnudlar från Risberg, yoghurt från Lindahls och lite annat smått och gott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Några bilder från LCHF-loppet

  1. Jessica
    24 augusti, 2013 at 17:54 (9 år ago)

    Låter som en riktigt rolig dag! Bra jobbat med plättarna! 🙂
    Kram kram

Leave a Reply