Nästa bok

Nu har jag lyssnat klart på Nattfåk. Innan dess lyssnade jag på Skumtimmen, av samma författare. Den första var bättre. Nattfåk var så pass seg och ”spökig” att jag inte ens ger mig på att lyssna på den tredje. Nu är jag istället på jakt efter något nytt. Jag ger mig på pockethögen! Men jag måste också ha någon bok att lyssna på, medan jag bakar, när jag inte kan somna, när jag är ute och går osv. Vad är det bästa du läst i sommar?

Apropå böcker så kan man nu vinna ett pocketogram hos Klackarna i taket. Om jag vinner vet jag precis vem som får mitt pocketogram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Nästa bok

 1. susanne
  15 september, 2011 at 17:11 (13 år ago)

  Hej!
  Jag har läst alla av Johan Theorin. Skumtimmen var helt klart bäst. Men tredje boken var helt okej och gav avslut på ett bra sätt tycker jag.

 2. Hanna
  15 september, 2011 at 17:12 (13 år ago)

  och det är inga spökerier i den då, för det pallar jag inte!

Leave a Reply