Nästa bok- Nattfåk

Nattfåk (pocket)

I måndags lyssnade jag klart på Skumtimmen och ger mig direkt över på nästa i serien, Nattfåk. Jag gillade Skumtimmen, lagom dos spänning och relationer. Dessutom är uppläsaren, Magnus Krepper, väldigt behaglig att lyssna på.

Åluddens stora gård har stått öde och igenbommad i många år. Så får gården till slut nya ägare: Katrine och Johan Westin har fått nog av Stockholm och flyttar in med sina två små barn. Westins är erfarna husrenoverare och inte det minsta vidskepliga. Men på hösten när de har flyttat in får de höra de höra den kusligaste sägnen om Åludden: att gården varje jul får besök av de döda.

Jag hoppas att den håller samma stil som Skumtimmen, så det inte blir en massa övernaturligt, sådant klarar jag inte. Jag vill ha så verklighetstroget det går, även om historien är fiktiv.

Nu är ju semestern slut, men jag hoppas kunna hålla liv i min lust att läsa/lyssna.

Finns det någon bok jag inte får missa, enligt dig?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply