Nästa gång blir det mathem

20121215-190246.jpg

Jag var iväg på en kort shoppingtur idag. En julklapp till Amanda skulle köpas. Jag visste precis vad jag skulle ha så det gick fort. Sedan gick jag in på Citygross. Glömde ta kundvagn, så typiskt mig, så det blev inte mycket handlat. Och folk var det. Nej du, man ska inte handla på lördagar vid lunchtid. Jag skickade ett sms till Jan ”sätt på kaffe” så smade jag grannen Susanne med familj om de inte skulle komma över på fika. Mycket bra idé! Det blev en trevlig eftermiddag. Barnen glada att leka med varsin kompis en stund och jag glad åt att få plocka fram lite fika från frysen.

Jag tänker åka och handla lite någon kväll istället. Det var så mycket folk, och jag kände inte stressen att få det gjort idag. Eller så tar jag Mathem.se en gång till nu innan jul. Jag har 100 kr rabatt via Wrapp (vill du ha en också så höra av dig så kan jag skicka….om vi är facebookkompisar). Vi ska inte ha så galet mycket till jul. Frukost i Knivsta, och dit ska jag ta med hemmagjord risgrynsgröt (med en hel mandel i tänkte jag).

Sedan följer pappa med hit på lugn lunch och tv-mys, kanske lite kortspel och så, innan vi åker på middag hos mamma en stund innan de åker ut till stugan och därefter åker vi till Jans föräldrar. Sådan är planen, får se om det funkar med 4 ställen samma dag. Barnen är ju större nu, och klarar av miljöbyten och lite flackande och farande. De får på så vis träffa alla kära samma dag också.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply