Nästa steg i livet

IMG_0491 (Large)IMG_0490 (Large)IMG_0489 (Large)

Imorgon skickar vi lilla Nono till förskoleklassen. Hon har verkligen levt i nuet tills nu, knappt pratat omd et, inte oroats och inte tjatat. Och jag har verkligen försökt lägga band på mig för att inte förstora det hela. Men för mig är det stort. Jag vet hur olika det kan bli, att lite tur kan behövas också. Hon ska få nya vänner och vara bekväm i sin roll och plats i gruppen. Hon ska också ta plats, se till att få den hjälp som kan behövas. Hon ska våga visa vem hon är och bli accepterad för det. Och hon ska visa respekt för andra, låta andra vara som de är och inte falla in ett beteende där man stänger ute, ”leker två”, startat klubbar så fort det inte passar. Tur att hon inte är orolig, resten får ligga på mig att oroa mig för!

Lilla tultan! Vi har tagit färska bilder som hon ska få ta med och välja bland. Hon kommer att måla en tröja och sätta sin bild där på för att sätta upp i korridoren.

Vi har packat kassen med extrakläder, skrivit namn i kläder, provat så allt passar, ställt fram väskan och väntar nu in morgondagen. Det enda vi inte har nu är nog en gympapåse, men den behöver hon inte de första dagarna ändå 🙂

Så här var det när Vilmer började….http://hanna.fornhem.se/hamtat-vilmer-pa-forskolan/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply