Naturlig hudvård

20121206-201449.jpg

Två mycket kloka citat idag från männen i mitt liv.

Är det en tvål eller går det att äta? Ja, man måste ju fråga. Ibland kan det ju vara både och.

Jag vet vad du önskar dig i present mamma, oljor som du kan ha till kroppen och maten. Eller nu vet jag, en puss.

Idag har vi varit på IKEA och ätit julbord. Det var ett infall jag fick när jag satt på jobbet och var hungrig. Pannkaka i matsalen idag. Det kan man ju inte äta sig mätt på. Inte värt det för fem öre.

Torsdagar slutar Jan 15.30 (han tar ut föräldrapenning två eftermiddagar i veckan) och jag hade inga möten eller konferenser och kan utnyttja min förtroendetid. Så vi möttes upp efter 16 då vi hämtat varsitt barn och åkte till IKEA. Myspys! Noria blev gladast över mandarinerna, för de tröttnar hon aldrig på. Vilmers absoluta favorit var risgrynsgröten. Jag älskar rödbetssakkad men lyckades hålla mig till en liten mängd, och resten fick bli ägg, skinka och lax. En god muffins till kaffet blev det också. De hade dessutom en ruggigt bra spellista medan vi gick i butiken och tittade. Så många gamla mysiga sånger. Dock fick de mig inte att shoppa mer än det vi tänkt, hyacinter och lågenergilampor.

Nu har vi hängt här hemma någon timme, och det är dags för saga och massage, och därefter blir det en kopp kaffe och jobb en stund, framför TV:n.

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply