Netflix och Viaplay

Det känns som om en förkylning är på väg att försvinna hos barnen, utan att den hann innebära någon vab. Jag hoppas det i alla fall 🙂 Vi har masserat med alla förkylningsoljor och krämer vi har hemma, så det luktat eukalyptus i halva huset om kvällarna. Inte för att barnen klagar, de älskar ju massage.

Jag är nog den enda som traskar ut mer idag. Jag ska till bokbussen, så klart, men barnen får ta lugn filmkväll. I lördags skaffade Jan en månads gratis Viaplay och idag kom han hem och visade upp Netflix som vi tydligen har gratis en månad också. Vi har aldrig haft videokanaler, så detta känns ju rätt lyxigt ett tag. Vi kommer dock vara rätt restriktiva, det finns mycket jag inte vill att barnen ska se. Men först ut- lite nostalgi. Lennart R Svensson i bar överkropp med saxofon. Vi tänker titta på Rädda Joppe! Vilmer berättade just att de läst boken i skolan, och att han är nyfiken på att se filmen. Han pratade om flera kapitel i boken och undrade då hur många avsnitt det skulle finnas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Netflix och Viaplay

  1. Jessica
    15 oktober, 2012 at 21:56 (11 år ago)

    Ååååå, Rädda Joppe!!! Vilken nostalgi! 🙂 Pga den serien trodde jag – ända upp till vuxen ålder – att mullvadar är så stora som mjukis-Joppe! När jag började plugga biologi förstod jag att det inte var riktigt så… dom är ju pyttesmå! Runt 10-15 cm bara…

    Ang betongfatet: jag tror att mamma gör sådana på beställning. När det finns blad vill säga! Rabarberblad blir ju maffiga… Jag kan kolla med henne om du vill?

    Kramar till dig

Leave a Reply