feb
2015
Nicecream med banan och gojbärsextrakt
Hemmagjord glass gjorde vi ofta förut. Då såg vi verkligen till att hålla nere sockret genom att använda andra sötningskällor. På senare tid har jag sett nicecream här och där i sociala medier och blev sugen på att prova egen. Ikväll väntar vi gäster, så det passade fint att prova just idag. Detta kommer att serveras till med chokladkaka med svarta bönor som kommer här om något inlägg.
Bananerna var frysta i slantar. Alla ingredienser mixades till en slät kräm.
6 bananer
6 dadlar
1 dl kokosolja
2 tsk gojibärsextrakt från Helhetshälsa
5 droppar Stevia Drops karamell från Nutri-Nick
Kom ihåg att ni har 15% rabatt på Nutri-Nick under deras tävlingsperiod ”Stay Fit With Nutri-Nick” om du anger just taggen stayfitwithnutrinick. Delta gärna på instagram med dina träningsbilder också 🙂